Cursussen

Bij de massagepraktijk kun je zowel Reiki en Massage cursussen volgen.

Massagecursussen.
De massage cursussen worden gegeven door Wilma van Rijswijk.

Reikicursussen.
De Reiki cursussen worden gegeven door Wilma van Rijswijk en Remy Meijer.

Meer informatie over Wilma van Rijswijk kunt u lezen op de pagina voorstellen.

remy meijerRemy Meijer.
In 1994 kwam ik voor het eerst in contact met reiki. Diverse positieve ervaringen hebben mij er toe gebracht zelf reiki te willen ontvangen. Ik volgde de reiki 1 cursus, volgens de traditionele methode van het Usui System of Natural Healing. Door mijn toenemende interesse ben ik in 1995 reiki 2 gaan volgen. Dit proces stopte niet meer en in 2002 ontving ik mijn reiki 3A initiatie. Na 2 jaar reiki 3A besloot ik voor mijn volledige masterschap te gaan.

Samen met mijn levenspartner, Wilma van Rijswijk, ontving ik na een jaar van intensieve begeleiding van onze reikimaster het masterschap.
Door het geven en ontvangen van reiki is het voor mij een manier van leven geworden wat niet meer weg te denken is in mijn dagelijkse bestaan. Een bewustwordingsproces die mij steeds dieper raakt in de kern van mijn zijn en ik hierdoor meer openheid, gevoeligheid, inzicht en zachtheid creëer. Reiki is een universele energie, een manier van denken en van doen die ik mag doorgeven aan anderen. Hierin staat de mens centraal. Dit is terug te vinden in de cursussen en oefenavonden die ik samen met Wilma geef.
Inmiddels ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Reikimasters, de NVRM.

Wil je je inschrijven voor een cursus dat kan eenvoudig met het inschrijfformulier.