Even voorstellen

wilma van rijswijkIk ben Wilma van Rijswijk en eigenaresse van White Tara. Ik ben al ruim 30 jaar werkzaam binnen de gezondheidszorg. Begonnen als verzorgende bij de thuiszorg. In 1991 ben ik afgestudeerd als Psychiatrisch Verpleegkundige (BIG-geregistreerd).

Naast het werkzaam zijn binnen een instelling voor de Geestelijke Gezondheidszorg, ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in verschillende massagevormen.

Vanuit mijn werk was ik voornamelijk gewend met cliënten te praten, maar ik wilde een kant op waarbij voelen meer centraal stond.

Deze interesse en het enthousiasme is gewekt tijdens mijn wereldreis periode door o.a. Azië.

In Thailand ben ik met de Thaise Yoga Massage in aanraking gekomen en heb daar verschillende cursussen gevolgd. Voor mij was toen al duidelijk dat ik hierin verder wilde met liefst een eigen praktijk.
Na vele cursussen en workshops gevolgd te hebben besloot ik uiteindelijk in 2007 om de 3-jarige HBO opleiding tot Therapeut Integrale Lichaamsmassage te gaan volgen. Inmiddels pas ik binnen mijn gerealiseerde praktijk White Tara vele vormen van massages toe als therapeutische behandelvorm.
Door de BATC (Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument) ben ik als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut erkend. Door deze erkenning kunnen de kosten van een Natuurgeneeskundig consult geheel of gedeeltelijk worden vergoed door veel zorgverzekeraars. Uiteraard is het ook mogelijk om een massage te ondergaan zonder dat er sprake is van een klacht.
Mijn overtuiging is dat alle massagevormen en massagetherapieën die ik toepas een waardevolle aanvulling zijn op de Reguliere Gezondheidszorg. Je kunt van mij een respectvolle, holistische behandeling verwachten. Dit wil zeggen dat jij geheel centraal staat en dat er ruimte is voor het geen zich aandient tijdens de behandeling. Naast de uitoefening van massagetherapie hou ik mij samen met mijn levenspartner, Remy Meijer, bezig met reiki.

Sinds 2005 zijn wij samen als reikimasters actief in het geven van cursussen.