Acupressuur

Acupressuur is een geneeswijze die verwant is aan de acupunctuur. Een onderdeel van de Chinese Geneeskunde. Voor een goede gezondheid is niet alleen een goed functioneren van organen, botten, spieren en zenuwen belangrijk, maar ook het vrije en ongehinderde stromen van de levensenergie. Wanneer er een verzwakking van de energiestroom of zelfs een blokkade ontstaat kan dat klachten of ziekten tot gevolg hebben.

Acupressuur heeft tot doel de blokkades van de energiestroom op te heffen. Dit wordt bewerkstelligt door op de acupunctuurpunten te drukken die gelegen zijn op de energiebanen (meridianen), net onder de huid.

Door op specifieke plekken van het lichaam een bepaalde tijd krachtig te drukken of te wrijven worden de meridianen gestimuleerd waardoor de afvalstoffen afgevoerd worden en het desbetreffende orgaan, spier, of zenuw weer normaal kan functioneren. Hierdoor neemt de klacht vaak af. Buiten het effect wat het heeft op het fysieke deel van het lichaam, heeft het ook effect op de emoties en op spanningen en heel je zijn.
Acupressuur zal nooit als enige behandeling voor een ziekte, aandoening of klacht gegeven worden.

Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak kan je mij bereiken op het telefoonnummer 06-512 92 412 of via de mail info@whitetara.nl

Tarieven

1e consult + intake ( 90 min) € 80,00

Consult vervolg ( 60 min ) € 75,00

Consult kort ( 45 min ) € 60,00

Vergoedingen

Bij veel verzekeraars worden de behandelingen binnen White Tara geheel of gedeeltelijk vergoed onder de categorie Alternatieve Geneeswijzen. De mate van vergoeding hangt af van jouw polis. Het is belangrijk om te weten dat de vergoedingen vanuit jouw aanvullende verzekering, Alternatieve Geneeswijzen, géén invloed heeft op het eigen risico. Wilma van White Tara is erkend door de beroepsverenigingen VIV en de Zhong die alle drie weer erkend worden door de meeste zorgverzekeraars in Nederland. Deze zorgverzekeraars vergoeden volgens de polisvoorwaarden van jouw persoonlijke verzekering. Kijk eerst je polis erop na of neem even contact op met de zorgverzekeraar.