Energetisch

De energetische behandeling Reiki vind plaats op de behandeltafel met de bovenkleding aan. Wilma werkt met de “basis van de aanraking” Aanraken geeft bewustwording van je lichaam, van je grenzen, van je emotionele staat van zijn.

Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. Een prachtige, liefdevolle, natuurlijke geneeswijze die door middel van energieoverdracht tot heling kan leiden op zowel fysiek, psychisch, sociaal en spiritueel gebied.
Het Reiki Usui-systeem is een behandelwijze door middel van de handen op het lichaam te plaatsen, ontwikkeld door dr. Mikao Usui aan het begin van de 20e eeuw.

Reiki werkt heel goed als aanvulling op reguliere behandelingen. Het versterkt en versnelt de genezing. Het neemt datgene bij je weg wat niet wezenlijk meer bij je past. Het heft blokkades op en laat onderdrukte gevoelens vrijkomen. Ook kan een behandeling een verandering van het bewustzijn teweegbrengen. Je voegt iets aan het bewustzijn toe, wat een proces op gang brengt van lichamelijke en geestelijke zuivering. Hierdoor kun je anders gaan reageren op allerlei situaties, zowel lichamelijk als emotioneel.

Tarieven en betaling

De kosten van een Reikibehandeling bedragen € 60,00 per persoon voor 60 minuten.

Het geleverde consult dient direct na afloop bij voorkeur per PIN automaat of contant betaald te worden.
Het annuleren van de afspraak kan kosteloos tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de afspraak. Daarna zal de geplande afspraak per factuur voor 100% in rekening worden gebracht. Bij het niet verschijnen op een afspraak zonder afzegging wordt vanwege de gereserveerde tijd 100% van de behandeling per factuur in rekening gebracht.

Cursussen

Bij White Tara kun je ook terecht voor het volgen van Reiki 1 en 2 cursussen.

  • Reiki 1 cursus is 2 dagen en bedraagt € 150,00 per persoon.
  • Reiki 2 cursus is 3 dagen en bedraagt € 500,00 per persoon.
Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak kan je mij bereiken op het telefoonnummer 06-512 92 412 of via de mail info@whitetara.nl