Stoelmassage

Stoelmassage
Een geheel eigen vorm van masseren ten opzichte van de vele andere vormen die er zijn. De behandeling is gebaseerd op een techniek van de traditionele Japanse drukpuntmassage, de acupressuur. De stoelmassage wordt gegeven op een speciaal ontworpen ergonomische stoel. Er wordt bij deze massagevorm geen olie gebruikt en je kunt je kleding aanhouden. Tijdens deze massage worden hoofd, nek, schouders, rug, armen, handen, vingers en de heupen behandeld.

Wat doet een stoelmassage?
Het bevordert de bloedcirculatie zodat afvalstoffen efficiënter uit de spieren worden afgevoerd. Hierdoor nemen spanning en stijfheid in de spieren af. Blokkades in het lichaam, zoals bvb. vastzittende schouders, stijve nek, hoofdpijnklachten en vermoeidheid, kunnen verminderen en bij regelmatige behandelingen verdwijnen. Het heeft een preventieve werking op RSI-klachten. Ook kan een muisarm en stres gerelateerde klachten verminderen of weggenomen worden. Tevens geeft het bij veel mensen een bewustwording van hun eigen lichaam en hun houding.

Stoelmassage op de werkvloer
In het kader van het ziekteverzuimbeleid bieden steeds meer bedrijven en instellingen hun werknemers tijdens werktijd een 20 minuten durende stoelmassage aan. Met als doel het bevorderen van de lichamelijke conditie en aan het werk gerelateerde klachten te voorkomen of te verminderen, spanningen weg te nemen en het algemene welzijnsgevoel van de werknemers te bevorderen. De werkgever sluit samen met de practitioner / stoelmasseur een contract af, waarbij de masseur tegen betaling massages op de werkvloer verricht bij werknemers. Een stoelmassage op de werkvloer duurt 20 minuten per persoon. Per uur zijn 3 behandelingen mogelijk. De mogelijkheid bestaat om bij jouw langs te komen voor een eerste kennismaking / demonstratie en uitleg over deze vorm van massage.

Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak kan je mij bereiken op het telefoonnummer 06-512 92 412 of via de mail info@whitetara.nl

Tarieven

De kosten van een Stoelmassage bedragen € 50,00 per persoon voor 35 minuten.

Vergoedingen

Bij veel verzekeraars worden de behandelingen binnen White Tara geheel of gedeeltelijk vergoed onder de categorie Alternatieve Geneeswijzen. De mate van vergoeding hangt af van jouw polis. Het is belangrijk om te weten dat de vergoedingen vanuit jouw aanvullende verzekering, Alternatieve Geneeswijzen, géén invloed heeft op het eigen risico. Wilma van White Tara is erkend door de beroepsverenigingen VIV en de Zhong die alle drie weer erkend worden door de meeste zorgverzekeraars in Nederland. Deze zorgverzekeraars vergoeden volgens de polisvoorwaarden van jouw persoonlijke verzekering. Kijk eerst je polis erop na of neem even contact op met de zorgverzekeraar.