Integrale lichaamsmassage

Bij Integrale Lichaamsmassage worden lichamelijke klachten op een holistische wijze benaderd. Er wordt dieper ingegaan en gezocht naar de oorzaken van de opgebouwde spanning. Veelal liggen geestelijke problemen ten grondslag aan lichamelijke klachten. Met de verschillende massagetechnieken, zowel uit de Oosterse- als de Westerse geneeswijze, worden deze klachten behandeld. Er wordt gewerkt naar het herstel van het overbelaste lichaam. Klachten komen niet zomaar uit de lucht vallen. Vaak zit daar een psychisch emotionele oorzaak achter. Daar kan de visie van de Oosterse Geneeswijzen bijzonder goed bij ondersteunen. De leer van de meridianen en de wet van de vijf elementen vormen de basis van een massagetherapeut die werkt met integrale lichaamsmassage.

Deze vorm wordt bij iedere behandelmethoden toegepast.

Tarieven

1e consult + intake ( 90 min) € 75,00

Consult vervolg ( 60 min ) € 65,00

Consult kort ( 45 min ) € 55,00

Vergoedingen

Bij veel verzekeraars worden de behandelingen binnen White Tara geheel of gedeeltelijk vergoed onder de categorie Alternatieve Geneeswijzen. De mate van vergoeding hangt af van jouw polis. Het is belangrijk om te weten dat de vergoedingen vanuit jouw aanvullende verzekering, Alternatieve Geneeswijzen, géén invloed heeft op het eigen risico. Wilma van White Tara is erkend door de beroepsverenigingen VIV en de Zhong die alle drie weer erkend worden door de meeste zorgverzekeraars in Nederland. Deze zorgverzekeraars vergoeden volgens de polisvoorwaarden van jouw persoonlijke verzekering. Kijk eerst je polis erop na of neem even contact op met de zorgverzekeraar.

Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak kan je mij bereiken op het telefoonnummer 06-512 92 412 of via de mail info@whitetara.nl