Gewrichtsmassage

Een behandeling van één of meerdere gewrichten van de armen (schouder, elleboog, pols) en benen (heup, knie, enkel). Het is een combinatie van rustig voortbewegen van de gewrichten en een zachte massage rondom de gewrichten. Hiermee worden de gewrichten losgemaakt. Dit leidt tot meer ruimte en bewegingsvrijheid van de gewrichten en omliggende weefsel.

Deze massage werkt zeer effectief bij artrose, stijfheid van de gewrichten en reumatische klachten, maar daarnaast ook bij veel andere voorkomende klachten.

massagtherapie

Tarieven

1e consult + intake ( 90 min) € 75,00

Consult vervolg ( 60 min ) € 65,00

Consult kort ( 45 min ) € 55,00

Vergoedingen

Bij veel verzekeraars worden de behandelingen binnen White Tara geheel of gedeeltelijk vergoed onder de categorie Alternatieve Geneeswijzen. De mate van vergoeding hangt af van jouw polis. Het is belangrijk om te weten dat de vergoedingen vanuit jouw aanvullende verzekering, Alternatieve Geneeswijzen, géén invloed heeft op het eigen risico. Wilma van White Tara is erkend door de beroepsverenigingen VIV en de Zhong die alle drie weer erkend worden door de meeste zorgverzekeraars in Nederland. Deze zorgverzekeraars vergoeden volgens de polisvoorwaarden van jouw persoonlijke verzekering. Kijk eerst je polis erop na of neem even contact op met de zorgverzekeraar.

Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak kan je mij bereiken op het telefoonnummer 06-512 92 412 of via de mail info@whitetara.nl